Oyun Haberleri

GTA Online oyuncularına 250.000 dolarlık sürpriz

Rockstar’ın, GTA V’in üçüncü yılını kutlamak amacıyla, oyuna belirli bir günde ve belirli bir saatte giriş yapan tüm oyunculara 250.000 dolar hediye etmekte olduğunu bizzat tecrübe etmiş ve bu parayı banka hesabımıza eklemiştik. Ancak görünen o ki Rockstar’ın bu konudaki sürprizleri ya bitmemiş, ya da ortada garip bir para sızıntısı var. Çünkü rastgele birçok oyuncu, oyunda birden 250.000 dolara eriştiğini belirtmeye başladı. Öyle üçüncü yıl hediyesi değil, rastgele gelen paradan bahsediyorlar.

Kimi oyuncuya durduk yere geliyor, kimisine banka hesabına bakınca, kimisine oyunu kapatınca geliyor, ama bir şekilde geliyor. Bu akşam ben de kendi hesabıma giriş yapıp bana da para gelmiş mi bir bakacağım. Hatta bazı kişiler bu parayı ikinci kez almayı bırak, üçüncü kez aldığını bile iddia ediyor.

Bu paraların kaynağı nereden geliyor emin değiliz ama ya Rockstar’da hayırsever bir çalışan gelene gidene para dağıtmayı bir görev bilmiş, ya da Rockstar bile bile bizi yeni bir etkinliğe hazırlıyor. Çok yakında bu olayın altından nasıl bir gelişmenin çıkacağını hep beraber göreceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu