Oyun Haberleri

Heroes of the Storm’un yeni kahramanı belli oldu (gibi)

Blizzard’ın kendine has MOBA oyunu Heroes of the Storm’a en son gelen Zul’jin, pek de beklentileri karşılayamadı ve Blizzard hayranlarının ihtiyacı olan heyecanı yaratamadı. Görünüşe göre yeni kahramanımız Valeera Sanguinar olacak.

Hearthstone’daki rolüyle de aklımızı başımızdan alan Valeera, Warcraft evreninde yer alan azılı bir suikastçi. Rogue sınıfının bir mensubu olan Valeera, özellikle zehir ve toksin kullanarak savaşma konusunda usta karakterlerden birisi. Heroes of the Storm’un resmi Facebook sayfasında yayınlanan yeni videoda #ThrowBackThursday etiketi ile Rehgar’ı görüyor ve cümlenin sonunda Rehgar’dan “Azeroth’un en dişli gladyatörlerinden birisi” ibaresinin üstünün yeşil bir çizgi ile çizildiğini görüyoruz. Hem yorumlara, hem de rengin anlamına bakarsak gelecek kahramanın Valeera Sanguinar olma ihtimali oldukça yüksek.

Valeera için resmi açıklamanın önümüzdeki haftalarda yapılacağını düşünüyoruz. Oyuncular daha fazla Destek karakteri beklerken Blizzard’ın ısrarla suikastçi karakter çıkarıyor olması biraz hayal kırıklığı yaratıyor ancak bu kez seyirciye oynayıp heyecanla beklenen bir karakter getirmiş olmaları bu sıkıntının görmezden gelinebilmesine yetiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu