Oyun Haberleri

Yeni macera oyunu Memoranda’yı mutlaka görmelisiniz

Bağımsız oyun sektörünün gerçekten iyiden iyiye şekillenmeye başladığı son yıllarda özellikle hikayeye ve oyunun, oyuncuya yaşattığı psikolojik yoğunluğa önem veren yapımlarla karşılaşmaya başladık. Görünüşe göre Memoranda da bu ağır başlı, kısmen silik, ancak içine daldığınızda sizi büyüleyecek potansiyele sahip olan oyunlardan birisi.

Benim de yeni tanışma fırsatını yakaladığım Memoranda elbette henüz çıkmadı ancak bu ayın sonunda Steam’deki yerini alacak ve oldukça ilginç, etkileyici bir deneyim sunacak. Ünlü yazar Haruki Murakami’nin kısa hikayelerinden esinlenilerek yaratılan Memoranda’da aklını yavaş yavaş kaybetmekte olan ve ismini hatırlamayan bir kadının sürreal dünyasında yaşadığı olaylara tanık olacağız. Görünüşe bakılırsa oyunda ilerledikçe ‘acaba kadın aklını mı kaybediyor, yoksa gerçekten bu dünyada anlayamadığımız garip olaylar mı dönüyor’ diye düşüneceğiz gibi görünüyor.

Büyülü gerçekçilik temasındaki 2B macera oyunu Memoranda, bu ayın sonunda çıkacak. Oyunun fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu