Oyun Haberleri

Blizzard, Overwatch’de Mei’nin buz duvar hatasını gideremiyor

Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde bir haber yapmış ve Overwatch’de Mei karakterinin buz duvar hatasından bahsetmiştik. Bu duvar, sizi hapsediyor ve sizin Mei’ye vurmanızı engelliyordu ama Mei karakteri size vurabiliyordu. Sonunda bu hata ile alakalı beklenen açıklama geldi. Blizzard’a göre bu hatanın kaynağını takip edip bulmak çok zormuş. Konu ile alakalı açıklama yapan oyunun genel yönetmeni Jeff Kaplan yaptığı açıklamasında, ”Bu hatanın gerçekten takip edilmesi bir hayli zor. Umuyorum ki bu hatayı düzeltecek yamayı bir an önce yayımlayacağız ve oyundaki bu sorunu halledeceğiz. Ama uyarmalıyım ki bu yayımlayacağımız güncelleme, oyundaki bu sorunu düzeltmeyebilir. Şu anda çalışmalarımız devam ediyor. Fakat dediğim gibi, sorunun kaynağını kesin olarak bulmuş değiliz.” sözlerini söyledi. Yani bundan anlıyoruz ki Blizzard henüz sorunu çözebilmiş değil. Ama daha şimdiden bu sorun oyuncuları oyundan soğutmaya yetti bile.

Bununla alakalı da açıklama yapan ünlü yönetmen, ”Bu hatayı kendi çıkarları için kullanan oyuncuları kesinlikle hile kullanmış sayıyoruz. Hiç kimse bu hatadan yararlanıp, maç kazanmaya çalışmasın. Şayet sizler de bu hatayı kullanarak çıkar sağlamaya çalışan oyuncuları görürseniz lütfen bizlere bildirin. Asla bu hatayı kullanan oyuncuları affetmeyecek ve hile kullanmış gibi cezalandıracağız.” açıklamasını yaptı.

Kısaca siz siz olun, bu hatayı kullanarak maç kazanmaya çalışmayın. Çünkü başka bir oyuncu tarafından şikayet edilir iseniz, Overwatch hesabınız uzaklaştırılacaktır. Ayrıca Blizzard’ın bu sorunu ne zaman çözeceği de ciddi anlamda merak konusu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu