Oyun Haberleri

İddialara göre GTA 6’nın karakteri ve haritaları belli oldu

Rockstar Games’in adeta para makinesi olan Grand Theft Auto V (GTA 5) yıllar önce çıkmasına rağmen hala daha en çok satanlar listelerinde hep liderliğe oynuyor. Her ne kadar senaryo modu oyuncular tarafından tam olarak beğenilmemiş olsa da GTA:Online gerçekten oyuncuların keyifli zaman geçirmesini sağlıyor. Şirketin her zaman güncel tuttuğu oyun, gerçekten Rockstar Games’in göz bebeği. Ancak uzun süredir hakkında dedikodular dolaşan serinin 6. oyunu GTA VI için çok güçlü bazı iddialar ortaya atıldı. Hatırlarsanız yine bazı iddialar çıkmış ve şirket serinin yeni oyununu 2018’den önce duyurmayı düşünmediği söylenmişti. Şimdi de iddialara göre şirket, oyunu tekrar gündemine aldı ve geliştirmesine başladı.

Henüz resmiyeti belli olmayan bir şirket çalışanının sızdırdığı dedikodulara göre serinin 6. oyununda ana karakterimiz bir kadın olacak ve bu karakteri ünlü Küba asıllı aktris Eva Mendes ve oyunun anti-kahramanını ise Eva Mendes’in eşi Ryan Gosling seslendirecekmiş. Şirket şu anda çiftin menajerleri ile görüşme halindeymiş. Ayrıca ortaya atılan bir diğer iddia ise oyunun senaryo modunun haritaları hakkında. İddialara göre senaryo genellikle Londra ve Tokyo’da yoğunlaşacakmış. Hatta söylenene göre kadın karakterimiz ile Japon mafyası Yakuza’ya da bulaşacak ve mafyaya karşı hayatta kalmaya çalışacakmışız.

Bu söylentilerin ardından oyuncular adeta Rockstar Games’i soru bombardımanına tuttular ancak şirketten hiçbir resmi açıklama gelmedi. Yani şirket bu iddiaları ne doğruladı ne de yalanladı. Şu anda sessizliğe bürünen şirketten bakalım yakın zamanda bir açıklama gelecek mi bekleyip göreceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu