Oyun Haberleri

Dead Rising 4’ün gerçek sonunu görmek için DLC almak zorundasınız!

Zombi tutkunlarının, özgür ve çılgın oynanışı ile sevdikleri oyun serilerinden biri olan Dead Rising serisi, uzun yıllardır aramızda. Dead Rising 4 ile birlikte birkez daha bizi zombi doğramaya davet eden Capcom, görünüşe bakılırsa oyun dünyasının gördüğü en saçma kararlardan birine imzasını atmış.

Bugün ortaya çıkan duruma bakılırsa, Dead Rising 4’ün gerçek sonunu görmek için DLC satın almamız gerekecek. Durumun detayı şöyle ki; Dead Rising oyunlarında mümkün olan en iyi sona ulaştıktan sonra overtime mod’u açılır, bu mod’da ise oyunun gerçek sonuna tanık oluruz. Ancak Dead Rising 4’te bu mod, önümüzdeki yıl bir DLC ile gelecek. Yani satın aldığımız, ücretini ödediğimiz bir oyunun gerçek sonunu görmek için, bir kez daha para ödememiz gerekecek.

Kişisel not: Capcom’un son yıllarda ki aşırı agresif DLC politikasının son ürünü olan bu durum, şirket politikasında ciddi bir değişiklik yapılmazsa Capcom’un sonunu getirebilir. Oyuncuların en büyük hakkı olan satın aldıkları ürünü kısıtlamak, etik bir davranış olmadığı gibi, oyunculara yapılan bir hakarettir. Umarız ki Capcom sadece Dead Rising 4 için değil, diğer tüm oyunlarında son zamanlarda sıkça yaptığı bu yanlıştan döner.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu