Oyun Haberleri

Maltepe’deki patlamanın faili oyun programcısı mı?

Dün Maltepe’de gerçekleşen patlamanın planlı-programlı bir bomba saldırısı olduğu ortaya çıktıktan sonra olay üzerine ince araştırmalar da yapılmaya başlandı. Olay sonrası yaralanan üç kişiden birisinin, patlamanın gerçekleştiği özel şirketin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özdemir Osman Kurdaş olduğu belirlendi. Kendisi ayrıca eski Maliye Bakanı ve eski ODTÜ rektörü Kemal Kurdaş’ın oğlu.

Saldırıdan sonra yapılan araştırmalar sonucunda bir kişi gözaltına alındı ve bu kişinin de saldırıda yaralanan Özdemir Osman Kurdaş’ın oğlu Alican Kurdaş olduğu ortaya çıktı. Oyun yazılımları ve programcılığı üzerine eğitim gören Alican Kurdaş, Amerika’da bulunan Full Sail Üniversitesi’nin mezunlarından birisi. Şimdilik olay sonucu ilk ve en önemli şüpheli olarak gözaltına alınan Alican Kurdaş, bindiği taksideki eşkal ile eşleştirilmesi sonucu bulundu.

Bizler, aksi ispatlanana kadar Alican Kurdaş’ın suçsuzluğuna inanıyoruz. Ohal kapsamında beş gün boyunca nezarethanede tutulacak ve kimse ile görüşemeyecek olan Kurdaş’ın durumunu takip edip, yeni gelişmeler olduğunda sizler ile paylaşacağız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu