Oyun Haberleri

Merlin’in Kazanı King of Fighters klanından Billy kombo videosu

Facebook üzerinde işleyen ve dövüş oyunlarını seven herkese açık olan topluluğumuz, Merlin’in Kazanı Dövüş Oyunları Topluluğu birçok farklı dövüş oyunundan oyunculara ve klanlara ev sahipliği yapıyor.

King of Fighters XIV klanımızın bir üyesi olan MK-Korayagami’nin hazırladığı yeni kombo videosunda oyunun en havalı karakterlerinden birisi olan Billy Kane’i görüyoruz. Hızlı ve akıcı kombolar ile rakibini kolayca kilitleyebilen ve saldırı yapmasına bile izin vermeyen Billy, ağır karakterlere karşı çok büyük avantajlara sahip.


Ayrıca Fatal Fury’de de görülmüş olan Billy Kane ve kız kardeşi, Londralı iki yetimdi. Hiçbir desteğe sahip olmadıkları için hayat onlar için oldukça zordu ve yaşamayı sürdürebilmek için Billy, kardeşi Lily’yi besleyebilmek adına yiyecek çalıyordu. O sırada Avrupa’da bir iş gezisi için giden Geese Howard, Billy’nin elindeki sopa ile sahip olduğu yetenekleri görünce iki yetimi himayesi altına alır. Buradan sonra Billy’nin dövüş kariyeri de başlamış olur.

King of Fighters hikayesi hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak için yine klan üyelerimizden Noldoist’in de detaylı videosuna göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu