Sinema/TV - Haberler

Matt Damon ve Ben Affleck ikilisinden yeni dizi geliyor

Jason Bourne, Marslı, Köstebek, Ocean’s gibi ve birçok film serisinden tanıdığımız Oscar ödüllü ünlü aktör Matt Damon ve Adaletin Şafağı, Operasyon Argo, Daredevil, Hırsızlar Şehri gibi filmlerden tanıdığımız ünlü aktör Ben Affleck ikilisi yeni bir ortak projede buluştular. Gerçek hayatlarında da çok yakın dost olan ikili bu dostluğu iş hayatlarına da sıkça yansıtıyorlar. Hollywood’un en iyi aktörleri arasında gösterilen ikili, yeni bir bilim kurgu dizisi için kolları sıvadı ve projenin yapımcı ile senarist koltuğuna oturdular. İsminin Incorporated olacağı dizinin konusu ise, 2074 yılında geçecek ve bütün hükümetlerin yıkıldığını, yönetimlerin büyük şirketlerin aldığını işleyecek.

Ana karakterimiz olan Ben Larson tam bir şirket adamı olmasına rağmen hayatına dair ve şirketlerin yönetimine dair bazı gerçekleri öğrenecek ve hayatı bundan dolayı çıkmaza girecek. Ben Larson’ın üzerine odaklanacak dizinin kanalı ise, özellikle bilim kurgu dizi takipçileri tarafından sıkı takip edilen Syfy kanalı olacak. Dizinin başrollerini ise, Sean Teale, Dennis Haysbert, Julia Ormond ve Allison Miller gibi ünlü isimler paylaşıyor.

Ayrıca söylentilere göre, 30 Kasım 2016 tarihinde yayınlanacak diziye Matt Damon ve Ben Affleck ikilisi de konuk oyuncu olarak kendilerini gösterecekler. Bakalım ikili beyaz perde de olduğu gibi dizi projesinde de başarılı olabilecekler mi bekleyip göreceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu