Oyun Haberleri

Battlefield 1’in yeni Türkçe argo seslendirmeleri belli oldu

Özellikle GamesCom 2016’da DICE’nin tam bir görsel şölen sunduğu ve bizim de, çık artık kurban olduğum bitsin bu hasret dediğimiz Battlefield serisinin yeni oyunu Battlefield 1’in hatırlarsanız Türkçe seslendirmelerinin videosunu haber olarak sizlerle paylaşmıştık. Ancak benim de içinde olduğum bazı kişiler tarafından bu seslendirmeler beğenilmemiş, DICE bu konuda sınıfta kaldı denilmişti. Ama bilmediğimiz şey ise, oyun içerisinde yer alan bütün seslendirmeler henüz ifşa olmamış. Zira, paylaşılan 2 tane videoya göre oyunda Türkçe argo seslendirmeler de olacak. Evet belki yine doğallık hissi vermiyor ancak biz Türklere mahsus bu kelimelerin oyunda geçmesi gerçekten çok güzel bir şey.

Ayrıca söylenene göre oyun içerisindeki argo kelimeler de sadece bunlardan oluşmuyor. İnternette gezen söylentilere göre, Osmanlı Devleti askerleri, biz Türk oyuncuların gönlünü fethetmek için oldukça samimi ve bizden kelimeler söyleyecekler ve bunlar sadece argo kelimelerden oluşmayacak. Bakalım  DICE oyuna ne tür Türkçe seslendirmeler ekledi, bekleyip göreceğiz..

Unutmadan; oyun 21 Ekim 2016 tarihinde PC, PS4 ve Xbox One platformları için piyasaya çıkacak. Ayrıca Battlefield 1 Türklçe seslendirme videosu haberimize de buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu