Oyun Haberleri

E-Gameshow Fuarı Ankara’da kapılarını açtı

Bu sene ikincisi gerçekleşen ve ülkemizin en büyük oyun fuarlarından biri olan E-Game Show bugün itibari ile kapılarını açtı. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi büyük bir katılımın beklendiği E-Game Show fuarı 5 Haziran tarihine kadar Ankara’da ziyaret edilebilecek.

ATO Congressium Kongre ve Sergi Salonu’nda yapılacak olan fuara hem ülkemizden hem de yurt dışından önemli şirketleri, oyun üreticileri, dağıtıcılar ve oyun severler e-gameshow’a katılıyor. Fuarın açılışını yapan Semor Organizasyon müdürü Nezih Kuley, E-Gameshow fuarının dünyanın en büyük 20 oyun fuarından biri olduğunu dile getirdi. Fuar için ana hedef ise E-Gameshow fuarını ilk 10 içerisine sokabilmek olduğu belirtildi.

 E-Gameshow’da ziyaretçilerin yaşına göre; çeşitli turnuvalar, ödüller, yarışmalar, konferanslar, paneller, seminerler, etkinlikler ve oyunseverler için zengin içerikli programlar yer alacak. Merlin’in Kazanı olarak biz de önemli oyun konsollarını sergileyeceğimiz, hem şimdiki hem de retro seven oyuncuları beklediğimiz DEMO Gaming müzesi ile fuar alanında yer alıyoruz. Oyun dünyasına yön veren konsol ve oyunları görmek için tüm takipçilerimizi fuar alanına bekliyoruz.



Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu