Oyun Haberleri

PS4 için yeni Örümcek Adam oyunu yapılıyor!

En sevilen süper kahramanların başında gelen Örümcek Adam, popülerlik anlamında da oldukjça önemli bir yere sahip. Filmleri milyonlarca kişi tarafından izleniyor, çizgi romanları hep ilk sıralarda.

Buna rağmen uzun süredir başarılı bir Örümcek Adam oyunu göremedik. Gelen dedikodular ise Sony’nin yeni bir Örümcek Adam projesi üzerinde çalıştığı yönünde.

Geçtiğimiz günlerde God of War 4’e ait olduğu söylenen görselleri de sızdıran Nerdleaks’in haberine Sony’nin bu isimsiz Örümcek Adam projesi ilk videosu ile birlikte E3 2016 fuarında karşımıza çıkacak. Tabi bu dedikoduyu destekleyen bazı delillere de ulaşılmış.

Daha önce Batman: Arkham City, Arkham Knight, FarCry 3, Halo 2 ve SW: Old Republic gibi yapımlarda da çalışan Steve Young’un bu projenin Motion Capture çalışmalarında yer aldığı belirtilmiş. Çalıştığı işler listesinde “Untitled Spiderman PS4 project” ibaresi gözüküyor ama bu ibarenin gözükmesinden kısa bir süre sonra çalıştığı işler sekmesi özel konuma getirilerek kapatılmış.

Daha önce Beenox ve Activision’ın yaptığı Örümcek Adam oyunlarından sonra bu sefer Sony dedikoduları gelmeye başladı ve umarım beklediğimiz Örümcek Adam oyunu ile karşılaşırız. Örümcek Adam’ın oyun hakları Activision’da olmasına rağmen böyle bir proje olduğunun belirtilmesi oldukça enteresan. Arada özel anlaşma var mı bilinmez ama eğer haber doğru ise muhtemelen önümüzdeki dönemlerde işin aslı da ortaya çıkacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu