Sinema/TV - Haberler

Daisy Ridley, Lara Croft rolü için oldukça hevesli

Geçtiğimiz günlerde Daisy Ridley’in yeni Tomb Raider filminde Lara Croft rolü için düşünüldüğüne dair haberleri sizinle paylaşmıştık. Star Wars: The Force Awakens filmindeki rolü ile yıldızı parlayan 23 yaşındaki İngiliz asıllı aktrisin, bu rol için en sağlam adaylardan biri olduğu belirtilmişti. Anlaşılan Daisy Ridley’de bu rol için oldukça hevesli.

Bu haber ve Lara Croft rolü ile ilgili kendisi ile görüşüldüğünü doğrulayan Daisy Ridley “Birilerinin çıkıp ‘Seni istiyoruz, hadi yapalım şu işi’ demesini bekliyorum” açıklamasını yapan Ridley, takvimini buna uydurmaya çalıştığını da sözlerine eklemiş.

Konuyla ilgili açıklama yapan ve yeni Star Wars üçlemesinde Finn karakterine hayat veren John Boyega “Tomb Raider’ı oynadım (Sanırım Reborn’dan bahsediyor). Yeni bir versiyon ve sanırım yeni film bu versiyonu baz alacak. Daisy’e ‘Bu sensin! Bu işin üstüne gitmelisin çünkü yeni Lara Croft olabilirsin! Olmalısın’ diye mesaj attım.” sözleri ile tıpkı bizim gibi Daisy Ridley’i bu role bir hayli yakıştırdığını dile getirmiş.

Görünüşe bakılırsa Daisy Ridley yeni Tomb Raider başlangıcında Lara Croft rolüne bir adım daha yaklaşmış. Umarız kendisini bu rolde görürüz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu