Oyun Haberleri

UFC 2’nin kapağı ‘kapak oldu’

EA Sports’un geliştirdiği ve yayınladığı UFC 2’nin çıkışına sadece 10 gün kaldı ve hem oyun dünyası hem de spor dünyası oyunun kapağını şimdiden alay konusu haline getirdi.

EA hepimizin bildiği gibi artık genellikle oyunu oyun olması için değil de, satması için yapan bir firma. Bu yüzden de satacağı oyunun reklamını da iyi yapmak zorunda. UFC’de geçtiğimiz sene ve bu sene boyunca ses getirmiş iki büyük ismi oyunun kapağına yerleştirdiler. Ronda Rousey ve Conor McGregor. Buraya kadar her şey normal. Peki neyiyle dalga geçiliyor? Bu sporu takip ediyorsanız nedenini çoktan anlamışsınızdır. Gerçi takip etmiyorsanız bile (benim gibi) mutlaka haberini bir yerde görmüşsünüzdür. Bu iki sporcu da maça çıkmadan önce çok pohpohlandılar ve kendilerini çok övdüler. İzleyiciler bu iki sporcunun da maçları kazanacağına emindiler. Fakat ikisi de çok feci şekillerde maçlarını kaybettiler. Bu yüzden tüm oyun ve spor camiası şu an UFC 2’nin kapağıyla fena şekilde dalga geçiyor.

Ama sonunda yine kim galip çıkacak? EA Sports. Çünkü şu an bizim sitemiz de dahil neredeyse her oyun ve spor sitesinde UFC 2’nin böyle bir ‘rezillik’ ile oyun hayatına başladığı haberi gümbür gümbür yankılanıyor. Ne dersiniz? Sizce EA Sports kapakta bir değişikliğe gider mi, veya gitmeli mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu