Oyun Haberleri

The Godfather, Los Santos’ta hayat buldu

Mario Puzo’nun yazdığı aynı adlı romandan uyarlanan ve klasik bir seri haline gelen The Godfather yapıtlarını kaç kere izlediğimizin sayısını bile unuttuk. Her yıl muhakkak izlediğimiz seride, bütün sahneleri ilk kez görmüş gibi tepki vermemiz de; serideki orijinalliği kendisini gösteriyor. Peki sizin unutamadığınız sahneler hangileri?

Bize soracak olursanız, Vito Corleone’nin büyük oğlu olan Santino “Sonny” Corleone’nin ölüm sahnesidir (Bunca yıldan sonra spoiler olmaz herhalde).  Mahalle önünde öldüresiye dövdüğü eniştesi Carlo ve Emilo Barzini tarafından kurulan ölümcül bir tuzakla köprü girişinde taranarak öldürülmüştür. Bu sahneyi izlediğimiz zaman ise küfürlerimiz havada uçuşmaya devam ediyor. Klasikleşen bu sahne, Grand Theft Auto V’de tekrar hayat buluyor.

Grand Theft Auto V ile birçok film ve dizi hayat bulmaya devam ediyor. Görünen o ki, önümüzdeki birkaç yıl daha bu tür çalışmalar bizlerle buluşmaya devam edecek. Sizlere bahsettiğimiz sahnenin Los Santos’taki uyarlamasını ve filmdeki sahnesini aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu