Oyun Haberleri

The Callisto Protocol Türkiye fiyatı ile kaçmaz! (Güncellendi)

Eski Dead Space yapımcıları tarafından geliştirilen The Callisto Protocol bu yılın en iddialı oyunları arasında gösteriliyor. Özellikle geçtiğimiz günlerde düzenlenen Sony’nin State of Play sunumu sırasında gösterilen oynanış videosu ile dikkatleri üzerine çeken The Callisto Protocol Türkiye fiyatı ile de şaşırtıyor.

GÜNCELLEME: Oyunun fiyatı arttı ve 499 TL’ye yükseltildi.

The Callisto Protocol Türkiye fiyatı 92 TL olarak gözüküyor

Ön siparişe açılan oyunun Türkiye fiyatı an itibari ile 92 TL olarak gözüküyor. Bu fiyatın AAA bazında bir oyun için oldukça uygun olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü oyunun yurt dışı fiyatına baktığımızda diğer AAA oyunlarda olduğu gibi 60$ fiyat etiketi ile satıldığını görüyoruz. Bugünün döviz kuru ile hesapladığımızda ise Türkiye fiyatı 5.4 dolar gibi oldukça cuzi bir fiyata denk geliyor.

Bu da fiyatın yerelleştirmeden ziyade yanlışlıkla bu şekilde çıktığını işaret ediyor olabilir. Yani oyunun fiyatı her an 92 TL’den yukarılara doğru çıkabilir. Bu süre zarfında yapılan satın alımlarda ise daha önce örneklerinde gördüğümüz gibi oyunun genelde hesaplarda kaldığını söyleyebiliriz. Yani The Callisto Protocol ilginizi çeken bir oyun olduysa Steam fiyatı kaçırılmayacak bir fırsatla karşımıza çıktı da denebilir.

The Callisto Protocol çıkış tarihi 2 Aralık 2022 olarak açıklanmıştı. Oyunun Steam sayfasına buradan, son yayınlanan videosuna da aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu