Oyun Haberleri

Assassin’s Creed’i arkadaşınız ile oynamak ister miydiniz?

Ubisoft Montreal ekibi tarafından geliştirilen ve Ubisoft tarafından ise yayımcılığı üstlenilen, ilk olarak 2007 senesinde hayatımıza giren Assassin’s Creed serisi, ilk oyunu ile hepimizin beğenisini kazanmıştı. Fakat, geliştirici firmanın seriyi bir para kaynağı olarak görmesi sonucunda; tarihi insanlara sevdiren  Assassin’s Creed serisinden bizleri soğutmayı başarmıştı.

Dün Paris kentinde Cité des Sciences et de l’Industrie müzesinde yapılan etkinlikte, Ubisoft ekibinin eski teknoloji müdürü Julien Merceron; bizleri şaşırtan bir açıklamada bulundu. Ünlü isim, aslında ilk Assassin’s Creed oyununda yerel eşli oyun modunun bulunacağını belirtti. Fakat, bu modun birçok sorunu açtığını gören firmanın bu yüzden bu modu oyuna dahil etmediğini açıkladı. Bununla beraber ise, oyun esnasında bir başka kontrol cihazı taktığımız zaman başka bir karakterin de oyunda gözüktüğü hatasını yıllar sonra itiraf etti.

Seriye katılan son oyunlara eklenen bu sistemin, Assassin’s Creed yapısına pek uygun olmadığını düşünmekteyiz. Peki, sizce ilk oyunda da böyle bir desteğin olmasını ister miydiniz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu