Oyun Haberleri

Tomb Raider yapımcısı görevinden ayrıldı

Rise of the Tomb Raider gerçekten keyifli bir oyun. En azından büyük bir sıçrama yapmasa da Reborn kadar keyifli bir sunuma sahip olduğunu söyleyebiliriz. Ama oyunun tek bir konsola özel olarak çıkması satış anlamında bu başarısını biraz gölgelemişe benziyor. Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapılmış ve oyunun satışlarından Square Enix’in çok memnun olmadığı dile getirilmişti.

Bugün ise çok daha önemli bir haber ortaya çıktı. Oyunu yapan firma Crystal Dynamics’in patronu yani Tomb Raider’ın tepe ismi olan Darrell Gallagher bu görevinden ayrıldığını açıkladı. Crystal Dynamics dışında Square Enix’in batı odaklı firmalarında önemli rol oynayan ismin bu ayrılışı Square Enix tarafından doğrulandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Square Enix CEO’larından Phil Rogers “İnanılmaz işler yapmamıza yardımcı oldu. Square Enix adına yapmış olduğu sıkı çalışma ve efor için kendisine çok teşekkür ediyorum.” sözleri ile Gallagher’a iyi dileklerini iletti. Boşalan koltuğu ise hali hazırda firmada önemli roller oynayan Scot Amos ve Ron Rosenberg ikilisi dolduracak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu