Oyun Haberleri

Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu tamamen Türkçe olarak geliyor!

PlayStation 3’ün en sevilen serisi olan Uncharted, geçtiğimiz aylarda Nathan Drake Collection adı altında bir üçleme pakedi olarak PlayStation 4’e gelmişti. Serinin 4. ve son üyesi olan Bir Hırsızın Sonu, 18 Mart 2016’da biz oyuncularla buluşacak.

Sony’nin son yıllarda çıkardığı oyunlarda Türkçe dil desteğine dikkat ettiğini biliyoruz. Özellikle Uncharted 3 ve Killzone 3 gibi yapımlarda direk olarak Türkçe Dublaj seçeneğinin bulunması biz oyuncuları oldukça sevindirmişti. Şimdi aynı haber Uncharted 4 için de duyuruldu. Bekliyor muyduk, bekliyorduk vallahi ne yalan söyleyelim.

Yeni oyundaki karakterlerin dublajını serinin bir önceki oyunundan tanıdığımız isimler gerçekleştiriyor. Okan Yalabık, Ege Aydan, Dolunay Soysert, Kadir Özübek, Talha Sayar, Rıza Karaağaçlı ve Ceyda Düvenci gibi ünlü isimlerin bulunduğu bu kadronun tıpkı Uncharted 3’te yaptığı gibi yine harika bir iş başaracağına inanıyoruz.

Uncharted 4: A Thief’s End.. Ehm.. Pardon artık Bir Hırsızın Sonu, 18 Mart 2016’da PlayStation 4 platformuna özel olarak raflarda yerini alacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu