Oyun Haberleri

Ubisoft Club ile tanıştınız mı?

Özellikle ülkemizdeki vergilerden ve üçüncü parti satıcılardan dolayıdır ki, kutulu oyunların fiyatları normal fiyatların epey bir üstündedir. Durum böyle olunca da, dijital oyun satış platformları bizler için ilaç haline geliyor. Bu platformlardan birisi de, her ne kadar istemeyerek kullanmak zorunda kaldığımız Ubisoft tarafından geliştirilen Uplay’dir.

Geçtiğimiz ay içerisinde gelen güncelleme ile bir nebze de olsa düzelen platform, ne yazık ki henüz tam olarak isteklerimizi verebilmiş değil. Bu yüzden de geliştirici ekip yeni bir sistem ile karşımıza çıktı: Ubisoft Club.



Ubisoft Club’a ilk göz attığımız zaman pek yabancılık çekmedik. Steam platformunda olduğu gibi seviye sisteminin geldiği platformda; başarımlar, oyun içi ekran görüntüleri, oyun yüzdeleri, oyun seviyeleri, tamamlanan görevler, oyun içi satın aldığımız ek paketleri görebilmemiz mümkün kılındı. Bununla beraber ise, sanırım en büyük yenilik, artık profil fotoğrafımızı oyun karakterlerinden seçebileceğimiz gibi kendi fotoğrafımızı da yükleyebiliyoruz. Uplay hesabınız ile giriş yapabildiğiniz; su an için tam olarak hizmet vermeyen sistemin ilk sürümü için buraya, sistemi tanıtan videoya ve sistemden aldığımız görseller için ise aşağıya göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu