Oyun Haberleri

Electronic Arts, kendi açık dünya oyununu yapmak istiyor

Video oyun sektörüne baktığımız zaman, pastanın büyük bir kısmının aksiyon türünde açık dünya temasının işlendiğini görmekteyiz. Rockstar Games, Take-Two gibi firmalarının bu dilimden en çok yararlanan iki firma olduğunu söyleyebiliriz. Fakat görünen o ki, ünlü oyun firmalarından birisi olan Electronic Arts da bu dilime ortak olmak istiyor.

Ünlü oyun sitelerinden birisi olan IGN ekibine konuşan Electronic Arts firmasının başkan yardımcısı Patrick Soderlund, firmanın Assassin’s Creed, Batman ya da Grand Theft Auto gibi açık dünya türünde oyunlar ile bilinmediklerini açıkladı. Genel olarak EA firmasının, spor oyunları ile ön plana çıktığını belirten isim, yeni bir yapıt ile karşımıza çıkacaklarını ve bu türün ise kendi açık dünya türünde bir yapıt olacağı belirtildi.

Şu an için daha fazla detay vermeyen ünlü isim, diğer açık dünya türündeki oyunlardaki teknolojiye yetişmek için çalışmalarına hızla devam ettiklerini açıkladı. Gerçekten Electronic Arts firmasına baktığımız zaman bu türde sadece The Saboteur isimli yapıtı görmekteyiz. 2009 yılından Pandemic Studios tarafından geliştirilen oyunun yayımcılığı Electronic Arts’ın üstlendiğini hatırlatalım. Bakalım, ünlü firma nasıl bir sürpriz ile karşımıza çıkacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu