Oyun Haberleri

Humble Monthly ile tanıştınız mı?

Humble Bundle mağazasını duymayan kaldı mı? Dijital olarak çizgi roman, video oyunları (bilgisayar ve mobil) satan platform olan Humble Bundle’ın, yaptığı indirimler ve bir dolarlık muhteşem paketler ile tanınan bir site  olduğunu tanımlayabiliriz. Diğer dijital oyun satıcılarından farkı ise, düşük fiyatların yanında; satışlardan kazanılacak olan miktarının kaçta kaçını siteye, geliştiriciye, yayımcılık yapan firmaya ve bağış toplayan yardımsever derneklere gideceğini belirleme seçeneğidir.

Şu ana kadar yaptığı paketler ve indirimler ile birçok kuruma bağış yapan site, yeni bir sistem ile karşımıza çıktı. Humble Monthly ismindeki sistem, aylık ücret gerektiren bir üyelik imkanı sağlıyor. Bu sistem ile, her yeni ayın ilk Salı gününde daha önce Humble Store’da ya da paketlere dahil edilmeyen oyunları kütüphanenize eklenmeniz sağlanıyor.


Aylık fiyat olarak 12 dolar
olan sistem ile yeni oyunlar kütüphanenize eklenir iken; bu miktarın %5’lik kısmı ise o ay belirlenen derneklere bağış olarak yönlendirilecek. Bu ay başlayan Humble Monthly, ilk oyununu ise ayın 6’sında üyeler ile buluşturacak. Eğer ki, bu ayın 6’sına kadar sisteme üye olursanız da Legend of Grimrock 2 isimli video oyunu sizlerin olacak.

Daha fazla bilgi almak istiyor ve sisteme üye olmak isterseniz, buraya göz atmanız faydalı olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu