Sinema/TV - Haberler

Kötü Kedi Şerafettin’ in İlk Fragmanı Yayımlandı!

Sizin gerçek dostunuz kim? Kediniz mi köpeğiniz mi? Bülent Üstün için bu sorunun cevabı şüphesiz kedi olmalı ki 1996 yılında kaybettiği biricik kedisi Şerafettin’i (Şero) L-Manyak’da kalemiyle yeniden hayata döndürdü. Hayranları ve kitlesi için bir karikatür ögesini film kahramanına çeviren Bülent Üstün 27 Kasım 2015 tarihinde filmi gösterime sunacak.

Senaryoda Şero’nun yaratıcısı olan Bülent Üstün’ ü, uyarlama kısmında Levent Kazık’ ı yönetmenlik koltuğunda ise Mehmet Kurtuluş’ u ve Ayşe Ünal’ı görmekteyiz. Film Türkiye’nin önde gelen animasyon stüdyosu Anima İstanbul’un yardımlarıyla beyazperdeye aktarılıyor.

Kötü Kedi Şerafettin (Şero) hayranları bu habere ayrı bir heyecanla tıklamışlardır bundan eminim, ama sadece hayranlarına hitap eden bir animasyondan fazlası Kötü Kedi Şerafettin (Şero) , yapımında kullanılan animasyon tekniği fragmanda bile göze çarpıyor. Yalnız şunu da ekliyeyim, denk mi geldi desem bilmiyorum ama fragmanda seslendirme eksiği var. Fragmanın sonunda duyduğumuz: “ Parçalarım ! “ seslendirmesinden başka bir seslendirme maalesef yok. Lafı fazla uzatmadan fragmana geçmek istiyorum. Umarım bu film Türkiye’de yaygın olan: “Animasyon çocuklar içindir.” öngörüsünü yıkar…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu