Oyun Haberleri

Half-Life’ ı akıllı saatte çalıştırdılar!

Half-Life, halen daha kitleler tarafından sevilen ve oynanan bir oyun. Bugüne kadar Half-Life ile alakalı çok şey izledik. Koca HL’ yi 30 dakikada bitirenler, HL’ yi sadece levye ile geçenler, bombayı birine çarptırarak öldürenler… Neredeyse her şey yapıldı. Bu hariç.

Emülatörlerin faydası saymakla bitmez. Eski nesil oyunları bilgisayarımıza, parmak uçlarımıza kadar getirir, istediğimiz yerde kaydettirir, istediğimiz gibi hile yaptırır ve iyi bir çocuk olur. Bugüne kadar çok oyunun çok platformda çalıştırıldığını gördük. Kodak fotoğraf makinasında, TI 85 hesap makinasında Doom, Şimdi ise ezber bozan bir yaklaşım var karşımızda.

Half-Life’ ı LG G Watch’ da çalıştırdılar!

Android’in programlanabilir yapısı ve bilgisayar programcılarının parlak dehasının birleşmesiyle ortaya çıkan Half-Life LG G Watch versiyonu gerçekten hayrete düşürüyor.Mekanikleri, görüntüsü, oynanabilirliği… Mod yapımcısı Dave Bennett, SDLash uygulamasını kullanarak Half-Life’ ın oyun motoru olan Gold Source’ a modifiye edebildi.


Bennet blogunda yaptığı açıklamalarda:

“Oyun bazen 30 FPS’ye kadar çıkıp bazen de 2 FPS’de kalabiliyor. Tabii ki lava grafikleri ve şimşekler oyunda büyük FPS düşüşlerine sebep oluyor. Ayrıca bunu şu saatte oynamaya kalkmak tam bir kabus.Ufacık ekranda tuşlara basmaya çalışırken çok efor sarfediyorsunuz. Ayrıca sola doğru gitmeye çalışırsanız ekran soldaki menüye geçiyor ve oyunu kapatıyor.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu