Oyun Haberleri

Ücretsiz Dragon Age: Inquisition ister misiniz?!

Geçtiğimiz yıl can bulan, BioWare tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından ise yayımcılığı yapılan Dragon Age: Inquisition’ı hala oynamadınız mı? EA Games, oyunu denemek için sizlere güzel bir fırsat sunuyor.

Daha önceki zamanlarda ekip, Game Time ve On the House etkinlikleri ile bizleri mtlu etmişti. Fakat, bu seferki etkinlik bunlardan birine bağlı değil. Oyuna gelen yeni güncellemeye özel olarak sunulan teklif, oyun severleri bir hayli sevindirdi.

Origin üzerinden ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz Dragon Age: Inquisition, sizlere muhteşem bir deneyim sunuyor. Fakat hemen öyle sevinmeyin. Çünkü oyunun hikaye modunu sadece 6 saat bir süre zarfında deneyebilirsiniz. Daha sonra ise oyunu satın alırsanız, kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Diğer bir yandan ise, oyun içinde bulunan çoklu oyuncu modu da ücretsiz hale geldi; hem de hiçbir zaman sınırı olmadan! Pek fazla tutulmayan bir çevrim içi modunu, istediğiniz kadar oynayabilirsiniz. Sıcak yaz günlerinde sıkıldıysanız, sizleri farklı bir dünyaya davet ediyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu