Oyun Haberleri

Five Nights at Freddy’s 4’ün çıkış tarihi verildi

Birçok ünlü firmayı, her yıl yeni bir oyunu piyasaya sundukları için eleştiririz. Aynı malzemeyi ısıtarak önümüze koyan bu firmaların yanında, bağımsız yapımcılar da artık aynı strateji ile oyunlarını geliştirmeye devam ediyorlar.
Söz ettiğimiz bağımsız oyunlardan birisi de Five Nights at Freddy’s oldu. Aslında her oyunu, bir önceki oyununun devam niteliğinde olan seri için son olarak duyurulan Five Nights at Freddy’s 4: The Final Chapter için bugün çıkış tarihi verildi.
Geçtiğimiz ay sızıntılar ile gözler önüne gelen oyun, 8 Ağustos tarihinde piyasadaki yerini alacak. Ayrıca 8 Ağustos, oyunun birinci yıl dönümü özelliğini de taşıyor. Bundan dolayı da geliştirici Scott Cawthon, 31 Ekim tarihinde yani Cadılar Bayramı’na özel ücretsiz bir ek paketin olacağı müjdesini verdi. Henüz, Steam sayfası oluşturulmayan oyun için artık geri sayım resmi olarak başladı. Clickteam Fusion 2.5 oyun motoru kullanılarak gelişimine devam edilen Five Nights at Freddy’s 4: The Final Chapter, bakalım bizleri ne kadar korkutabilecek…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu