Oyun Haberleri

The Witcher 3 yapımcıları: “Keşke o fragmanı göstermeseydik”

The Witcher 3’ün başarılı çıkışı ardından gündemden düşmeyen bir konu var, o da oyunun grafiklerinin düşürüldüğü iddiası. Her ne kadar The Witcher 3: The Wild Hunt muhteşem gözüküyor olsa da, 2013 gösterilen fragman ile şuan arasında azımsanamayacak bir fark mevcut.

CD Projekt Red yapımcılarının Eurogamer’a yaptıkları açıklama ise bunu kanıtlar nitelikte. Yapımcılar yaptıkları açıklamada, “Render sistemini değiştirmek kötü bir fikir oldu, belki de o fragmanı hiç göstermemeliydik. Ama şundan emin olabilirsiniz ki, bu işin arkasında bir art niyet veya yalan yok. Ayrıca belirtmemiz gerekiyor ki, yapmış olduğumuz işlem bir grafik düşürme değildi, sadece oyunun grafik tasarımında yapılan bir değişiklikti. Ama yine de eğer bir yanlış anlaşılmaya mahal verdiysek, çok özür dileriz,” dediler.

Şunu belirtmek gerekiyor ki Witcher 3 hala muhteşem gözüküyor. Özellikle Watch_Dogs’daki gibi bir düşüş kesinlikle söz konusu değil. Ayrıca yapımcılar bugün yaptıkları açıklama ile ileride gelecek güncellemeler ile grafiklerin daha da güzelleştireleceğini ve performans sorunlarının giderileceğini de söylediler.

Gelecek güncellemelerin oyuna neler katabileceğini hep birlikte göreceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu