Sinema/TV - Haberler

One Piece dizisinden yeni oyuncu haberleri geldi

Şu sıralar manga bölümlerinde olayların çok daha ilginç bir hale bürünmeye başladığı One Piece için daha önce açıklandığı gibi bir Live Action serisi yapılıyor. Netflix’te yayınlanacak olan bu seri için geçtiğimiz yıl bazı oyuncuları kimlerin canlandıracağı açıklanmıştı. Uzun süredir sessizliğe gömülen proje için yeni oyunculara dair haber daha geldi ve serinin en önemli karakterlerinden Shanks dahil olmak üzere diğer karakterleri kimin canlandıracağı açıklandı.

One Piece dizisinde Shanks’i Peter Gadiot canlandıracak 

Netflix Geekend resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaya göre Kızıl-Saç Korsanları’nın lideri olan Shanks’i Peter Gadiot isimli oyuncu canlandıracak. Super Girl, Queen of the South ve son olarak Yellowjackets gibi projelerde rol alan oyuncu serinin ilk bölümlerinde de önemli bir yere sahip. 

Diğer taraftan yine ilk bölümlerde gördüğümüz bazı önemli karakterlerin de kimler tarafından canlandırılacağı açıklandı. Bu açıklamaya göre Koby karakterini Morgan Davies, Alvida karakterini Illia Isorelys Paulino, Helmeppo karakterini Aidan Scott, Bugg karakterini Jeff Ward, Arlong karakterini McKinley Belcher ve Luffy’nin büyükbabası Garp karakterini ise Vincent Regan canlandıracak.

Açıklanan karakterlere bakacak olursak Luffy’nin ilk büyük kapışmasından tutun en azından Arlong Park olaylarına kadar olayların ilk sezonda işleneceğini görüyoruz. Benim tahminim ise Grand Line girişi ile birlikte ilk sezon sona erebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu