Oyun Haberleri

Amazon Games yönetmeni Michael Frazzini görevinden ayrıldı

Amazon Games yönetmeni Michael Frazzini, 13 yıldır başında olduğu departmandan ve toplamda 18 yıl çalıştığı Amazon’dan ayrıldığını açıkladı. Linkedin hesabında konuya dair açıklama yapan Frazzini, bu dinlenme sürecini uzun süredir beklediğini belirtmiş. Frazzini döneminde Amazon, iptal edilen sayısız oyun kadar, New World ve Lost Ark‘ın yarattığı beklentilerle gündeme gelmişti.

Amazon Games yönetmeni 9 yılın ardından firmadan ayrıldı

Michael Frazzini, firmadan ayrıldığını şu cümlelerle duyurmuş:

” Harika bir rolden ayrılmak için en uygun zamanı bulmak imkansız olsa da şu an için en azından uygun bir an diyebilirim. Son 6 ay içerisinde piyasaya çok başarılı 2 oyun sürmeyi başardık ve yolda olan oyunlar ile de elimizi güçlendirdik.”

Michael Frazzini, 2009 yılında Amazon’un yeni oluşturulan oyun stüdyosunun başına getirilmeden önce firmanın kitap bölümünün başındaydı.  Amazon’un oyun stüdyosu, New World ve Lost Ark’a gelene kadar pek çok projeyi iptal etmişti.
Amazon Games yönetmeni Michael Frazzini
Bunlardan en çok bilinenleri, iptal edilen Yüzüklerin Efendisi MMO’su ve Overwatch benzeri oyunları Crucible’ın yayınlandıktan kısa süre sonra kapatılmasıydı. 

New World’ün çıkışı Amazona büyük sükse yaptırsa da oyun sonra düşüşe geçmişti. Ancak diğer MMO’ları Lost Ark, popülerliğinden hala pek bir şey kaybetmedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu