Oyun Haberleri

Red Dead Redemption 3 sızıntısı

Yeni bir Red Dead Redemption 3 sızıntısı ortalığı karıştırarak Rockstar Games serisinin hayranlarını heyecanlandırdı. Sızıntıyı en iyi ihtimalle şüpheli olarak değerlendirmek lazım.

Red Dead Redemption 3 sızıntısı gerçek olabilir mi?

Rockstar Games’in şu anda GTA 6 üzerinde çalıştığı ve bu projenin belli bir çıkış tarihi olmadığı için Red Dead Redemption 3’ün hakkında ufak bir bilgi almamız dahi uzun zaman alacak. Beklemenin ne kadar süreceğini hakkında kimsenin fikri yok. Instant Gaming isimli küçük bir perakendeci, oyunun 2026’da geleceğini iddia ediyor. Firmanın web sitesine baktığımızda, RDR3 sayfasının açıldığını ve çıkış tarihi olarak 2026 olduğunu görüyoruz.

Dünkü GTA 6 oyun süresinin 500 saat olacağına dair haberimizi okuduysanız, Rockstar’ın geliştirme süreçleri hakkında az çok bilgi sahibi olmuşsunuzdur. Firmadan bir yapım çıkmadan önce 10 sene kadar geliştirme sürecine girdiğini söylemiştik. Red Dead Redemption 2 çıkalı yaklaşık 3,5 sene kadar olmuşken, bırakın Instant Gaming’i Amazon’un, hatta firma içinde çalışan birçok diğer ekibin bile haber yoktur.

Ayrıca yeni nesil konsollar çıktığına ve bunlara göre RDR2’nin remasterının yapılacağını da düşünürsek, firmanın şu aşamada RDR3’ün geliştirilmesi için bir kaynak ayırmayacağı da kesin. Bir de bunun yanına Red Dead Redemption Remastered oyunu üzerine de odaklandığını düşünürsek, “Red Dead Redemption 3 sızıntısı ne kadar gerçek olabilir?” diye sormadan edemiyoruz.

Unutmadan, firmanın sayfasında paylaşılan oyun kapak resmi de önceki oyunun karakterlerinden bir çalışma.

Red Dead Redemption 3 sızıntısı gerçek olabilir mi?

Bizce, Red Dead Redemption 3 sızıntısı, Instant Gaming tarafından yayılan ve web sitesine ziyaretçi çekebilmek için yapılmış sahbe bir haber. İşe de yaradığı kesin…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu