Oyun Haberleri

Mod yapımcıları GTA Trilogy yağmur problemi üzerinde çalışıyor

GTA Trilogy yağmur problemi, Rockstar’ın Definitive Edition’ının en tartışmalı ögelerinden biri. GTA Trilogy’nin oyun için görüntülerine bakınca, yağmur damlalarının saydam olmadığı ve olması gerekenden kat be kat büyük oldukları görülüyor. Bu da oyuncuları oldukça rahatsız eden bir durum çünkü ciddi anlamda göz yorabilen hatta hassas insanları etkileyebilecek bir görsel sorun.

GTA Trilogy yağmur problemini çözmek için mod yapımcıları seferber oldu

Mod yapımcıları bu problemi çözmek için ilk adımı yağmur damlalarını şeffaflaştırarak atmışlar. GTATrilogyMods isimli kullanıcı patreon sayfasına Rain Fix V1.1 Download adıyla kendi modunu yüklemiş.  Yine GTA forumlarında iNSANE666 adında bir kullanıcı GTA 3’ün yağmur efekti ile beraber Busted/Wasted ekranlarını ve oyunun menüsünü elden geçirmiş. Kullanıcı modu Nexus Mod’a yakında yükleyeceğini ifade ediyor.

GTA Trilogy yağmur problem

Portekizce mod sitesi mixmods’da ise Jessica Natália’nın yüklediği mod üç oyundaki yağmur damlalarını da şeffaflaştırıyor. Oyunun hayranlarının, Rockstar’ın işini toparlamak için yoğun mesai harcadıklarını söyleyebiliriz. Rockstar Launcher’a geri yüklenen oyuna daha bir dolu mod yapılacak gibi gözüküyor.

Tüm bu sorunlar sebebiyle GTA Trilogy Definitive Edition “olumsuz inceleme” yağmuruna tutuluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu