Oyun Haberleri

Oyuncular Red Dead Redemption 2 zombi modu tasarladı

Daha önce Red Dead Redemption için Rockstar’ın resmi olarak yayınladığı zombi kıyameti eklentisi ikinci oyuna eklenmeyince, bir oyuncu kendi başına Red Dead Redemption 2 zombi modu tasarlamış.

2011 yılında Rockstar tarafından yayınlanan eklenti ile Red Dead’i zombiler bastı ve bu zombi modunu oyuncular çok sevdi. Rockstar’ın ikinci oyun için böyle bir moda yeltenmemesinden sıkılan bir oyuncu, modu kendisi tasarlamış ve yayınladığı videoya bakınca hiç de fena gözükmüyor.

Red Dead Redemption 2 zombi modu oyunun 3 farklı bölgesinde geçiyor

Undead Nightmare II-Origins adıyla yayınlanan modda, RDR evreninde başlayan bir virüs salgını oyunun (şimdilik) 3 farklı bölgesini baştan aşağı değiştiriyor Bu bölgeler Armadillo, Blackwater ve Coot’s Chapel kasabaları. Bölgelerin genel görüntüsü ve güvenli bölge mantıkları birbirilerine benziyor.

Red Dead Redemption 2 zombi modu

Modun tanıtım videosunda Arthur’u, zombilerin bastığı tüm şehirlerde görebiliyoruz ve hepsinde kasabaların sivilleri ve askerleri bir direniş göstermeye çalışıyorlar. Mod içerisinde kullanılan müzikler de mod yapımcılarına ait ve kullanılan ışıklandırma efekleri de bir zombi kıyametine oldukça uygun. 

RDR 2’nin zombi modu henüz geliştirilme safhasında olsa da modu indirip deneyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu