Oyun Haberleri

Witcher 3 yeni nesil versiyonu yakında ortaya çıkabilir (Güncelleme)

Bir Twitter kullanıcısı tarafından tespit edildiği üzere, The Witcher 3: Wild Hunt – Game of the Year sürümü, PEGI derecelendirme kurulu tarafından güncellendi. Oyunun Xbox Series X|S ve PlayStation 5 sürümlerine de yer veren PEGI, çıkış tarihini 19 Ekim olarak belirtmiş olsa da, yenilenmiş Witcher 3 sürümünün Aralık 2021’de Netflix dizisinin ikinci sezonuyla birlikte çıkacağı düşünülüyor.

Witcher 3 yeni nesil versiyonu yakında ortaya çıkabilir

Geçtiğimiz aylarda ”Cyberpunk 2077 ve Witcher 3 yeni nesil versiyonlarının bu yıl çıkacağına garanti veremiyoruz” şeklinde bir açıklama yapan CD Projekt Red, Cyberpunk 2077’den herhangi bir sinyal vermiyor olsa da, Witcher 3’ün yenilenmiş sürümü yakında daha detaylı bir şekilde ortaya çıkabilir. Netflix’in Witcher dizisiyle ilgili ücretsiz içerikler de barındıracak olan yeni nesil sürümü, mevcut Witcher 3 sahiplerine tamamen ücretsiz bir şekilde sunulacak.

Witcher 3 yeni nesil versiyonu yakında ortaya çıkabilir

2021’in sonlarına doğru piyasaya sürülmesi beklenen Witcher 3 yeni nesil sürümü, ışın izleme teknolojisinin yanı sıra; çok daha hızlı yükleme sürelerine de sahip olacak. Xbox Series X|S, PlayStation 5 ve PC için piyasaya sürülecek olan yenilenmiş versiyon, beraberinde yeni küçük ücretsiz DLC’ler de getirecek.

GÜNCELLEME: Witcher 3 yeni nesil sürümü 2022’nin ikinci çeyreğine ertelendi!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu