Oyun Haberleri

Orijinal GTA üçlemesi tarihe karışıyor

Rockstar Games, orijinal GTA üçlemesinin, kendi platformlarında dijital kopyalarının satışını durduracağını GTA Trilogy Definitive Edition‘ın duyurulmasının ardından zaten belirtmişti.  Rockstar Games’in bu hafta içerisinde GTA San Andreas, Vice City ve GTA 3’ün kopyalarının diğer PC ve konsol perakende satış noktalarından da kaldırtacağı belirtiliyor.

GTA üçlemesi hem yenileniyor hem de tarihe karışıyor

Rockstar, GTA Trilogy Definitive Edition ile Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City ve Grand Theft Auto: San Andreas’ı tek bir paket içerisinde, sıradan bir remake olmanın ötesinde kapsamlı yenilikler içereceği belirtilmişti. Paket, önce PC ve bütün konsollara çıktıktan sonra iOS ve Android’e de gelebilir.

GTA üçlemesi

Rockstar, eğer hali hazırda orijinal GTA oyunlarına sahipseniz panik yapacak bir şey olmadığını belirtiyor, oyunlarınızı kaybetmeyeceksiniz.  Ancak oyunların orijinal haline sahip olmayanlar için bir çeşit son uyarı olarak kabul edebiliriz.  An itibariyle orijinal GTA oyunları Grand Theft Auto: The Trilogy adıyla Steam’de mevcut, eğer yenilenmiş versiyonla beraber oyunların eski hallerine de sahip olmak istiyorsanız, elinizi çabuk tutmalısınız gibi gözüküyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu