Oyun Haberleri

Assassin’s Creed 4’ün ilk multiplayer bilgileri

Assassin’s Creed IV: Black Flag duyurulmadan her şeyini öğrenmiştik, bir tek multiplayer kısmı kalmıştı. Onu da resmi duyurudan sonraya saklamış Ubisoft belli ki. AllGamesBeta’ya verdiği röportajda, oyunun kreatif direktörü Jean Guesdon multiplayer konusundaki soruları cevapladı ve Black Flag’in yeni multiplayer modlarını açıkladı. Böylelikle de oyunda co-op olup olmayacağı konusuna da cevabımızı aldık: Kısmen de olsa var.

Tabi bu co-op modunun ana hikayenin tamamını kapsayıp kapsamadığını bilmiyoruz, ancak yayınlanan basın bülteninde Multiplayer Deneyimi şeklinde geçen bu kısımda dilersek arkadaşlarımıza karşı, dilersek de onlarla omuz omuza savaşacağımız yazıyor. Bir sürü karakter arasından seçeceğimiz karakterlerle, bir çok haritada beraber veya karşılıklı savaşabileceğiz. Yeni multiplayer modlarının biraz Left 4 Dead tarzı bir oynanışa sahip olacağını tahmin ediyoruz.

Ancak oyunda büyük yer kaplayacak olan gemi savaşlarına da multiplayer özelliği eklenip eklenmeyeceği açıklanmadı. Tahminlerimiz gemi savaşlarının da arkadaşlarımızla beraber oynanabileceği yönünde ama bunu bir süre daha duyuracaklarını düşünmüyoruz. E3 ve Gamescom’a da bir şeyler saklamaları gerekiyor zira.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu