Oyun Haberleri

Yeni Dying Light 2 bilgileri Gamescom fuarında verilecek

Bu yılki Gamescom etkinliği tamamen dijital olarak gerçekleştirilecek.  Gamescom.global adresinde çevrimiçi olarak yayınlanacak etkinlikte gösterilecek olan oyunlardan birisi de Dying Light 2 Stay Human olacak. Techland, oyun mekaniğinden merakla beklenen  hikayesine kadar her konuda ayrıntılı bilgi veren resmi canlı yayınları Dying 2 Know‘un üçüncü bölümü ile Gamescom etkinliğinde yer alacak.

Dying Light 2’nin parkur ve dövüş mekanikleri detaylandırılacak

Dying 2 Know yayınlarının üçüncü bölümü olacak olan Dying 2 Know  Gamescom Edition Dying Light 2’nin parkuru, dövüşü ve grupları hakkında daha fazla bilgi verecek. Bu yeni bölümde, ana oyun tasarımcısı Tymon Smektala yer alacak. Ayrıca geliştiriciler, Dying Light 2’nin parkur ve dövüş sistemlerini tartışmaya daha fazla odaklanacaklar. Oyunun gelişmiş, gerçekçi hareket sistemini kullanarak parkur hareketlerini savaşa nasıl karıştırabileceğimizi anlatacaklar. Buna ek olarak yayın, oyunun silahlarının ardındaki ilhamlara, Dying Light 2’nin parkur mekaniklerine, daha öncesinde de gösterilmiş olan hikaye sırasında seçmek zorunda kalacağımız tarafları daha yakından bizlere sunacak. Tymon Smektala’nın dediğine göre oyuncular, Aiden’ın ellerinin ve bacaklarının silah olarak ne kadar güçlü olabileceğini keşfedecekler.

Dying Light 2’de  her şey zombileri öldürmekle ilgili olmayacak. Dying Light 2 Stay Human ile ilgili daha fazla detayı, 26 Ağustos saat 21:00’da yapılacak Gamescom etkinliğinde öğrenebilirsiniz. Dying Light 2 Stay Human, bütün dünyayı saran  COVID-19 pandemisi nedeniyle başka bir ertelenme yaşanmazsa 7 Aralık 2021’de bizlerle olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu