Oyun Haberleri

Amazon’un yeni oyunu New World, üçüncü defa ertelendi

Amazon’un yeni çıkacak olan oyunu New World, an itibariyle üçüncü defa ertelenmiş bulunuyor. Normalde Mayıs 2020’de piyasaya sürülmesi planlanan oyunun yeni çıkış tarihi, 28 Eylül 2021 olarak belirlendi. 20 Temmuz’da kapalı betası başlayan ve oldukça başarılı bir beta süreci geçiren yapımın resmi Twitter sayfasında yapılan bir duyuru ile çıkış tarihinin 31 Ağustos 2021’den 28 Eylül 2021 olarak değiştiği açıklandı.

Amazon’un yeni oyunu New World, üçüncü defa ertelendi

Oldukça büyük bir oyuncu kitlesi tarafından beklenen yapım, oldukça başarılı bir kapalı beta sürecini ardında bırakmıştı. Yapımcılar tarafından bugün yapılan açıklamaya göre, oldukça başarılı geçen New World betasında gelen geri bildirimleri ele almak için daha fazla zamana ihtiyaç duyulduğu belirtiliyor. Ayrıca yapımcılar, oyunun çıktığında her kullanıcı için çok daha stabil ve eğlenceli bir deneyim sunması adına kazanacakları bu fazladan zamanın oldukça önemli bir rol oynadığını düşünüyorlar.

Amazon'un yeni oyunu New World, üçüncü defa ertelendi

Beta süresince bir milyondan fazla oyuncunun, oyunu 16 milyon saatten fazla deneyimlediğini belirten ekip, kazanacağı bu ekstra zaman ile oyuncular tarafından verilmiş olan tonlarca geri bildirimi değerlendirirken, çeşitli hataları ve optimizasyon sorunlarını düzeltmeye uğraşacak. Oyun sektörüne başarılı bir şekilde adını yazdırmak isteyen Amazon, New World projesine oldukça güveniyor. Yapım, oyuncular tarafından oldukça sevilirken, şimdiden büyük bir hayran kitlesi elde etmiş gibi gözüküyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu