Oyun Haberleri

Gameloft’dan yeni oyun Wonder Zoo

Son dönemlerde indirilmesi bedava oyunlar hız kesmeden çoğalmaya devam ediyor.
Birçok farklı yayıncı tarafından geliştirilen oyunlar aksiyon, şehir kurma, savaş, yarış, spor gibi farklı konularla karşımıza çıkıyor.

Çıktığı gün merakla telefonlara bedavaya indirilen oyunların kimisi kalıcı olup, oyun bitirilene kadar telefonlarda sabit yerlerini alıyor. Her boş bulunan vakitte adeta kaçamak yaparcasına parmaklar ekran üzerinde kilitli kalıyor, son seviye bitirildiğinde hırsla beklenilen an sizin oluyor.

Bugün size yeni oyun Wonder Zoo’dan bahsedeceğiz. Ekibe ihanet ederek tüm hayvanları kaçıran hayvanat bahçesi görevlisinin elinden onları kurtarmanız beklenen  oyunda; sevimli hayvanları tedavi edeceksiniz. 6 farklı Safari haritasıyla kendi hayvanat bahçenizi yaratacaksınız. Bugüne kadar bu çizgide oyunda olmadığı kadar çok sayıdaki görevlerin üstesinden gelmeye çalışacaksınız. Savannah, jungle, mountain, paddock ve polar isimli haritardan istediğinizi seçerek kendi alanınızı kuracaksınız.

 
Aynı oyun tarzındaki rakiplerine göre en büyük farkı oyun hikayesinde 60’den fazla görevin ve 5 farklı, geniş alanlı Safari Harita özeliğinin bulunması. Oyunun fark atan diğer özeliği ise 3D grafikleri.
Kurtardığınız ve sizin yetiştireceğiniz hayvanları, yeniden kendi doğalarına bırakabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu