Oyun Haberleri

Evde kalıp oyun oynamak için iyi bir neden

Haftalık haberlerimizden anket haberlerine geldi sıra. Geçtiğimiz hafta sizlere “Hafta sonunda evde oyun oynamak için nasıl bir nedenin var?” şeklinde soru sorup farklı farklı seçenekler sunmuştuk ve işte sıra geldi MK Okuru’nun nedenlerine.

Nedenlerin en başında %27’lik oy oranı ile anketi hazırlarken aklımıza gelmiş çıkan oyunların listesini sunduğumuz “Borderlands 2, Torchlight 2, PES 2013, FIFA 13, Diablo 3… başka sayayım mı?” seçeneği mevcut. İkinci sırada ise onu çok yakın, %26 ile takip eden “Dışarı çıksam ne yapacağım ki, cepte para yok” seçeneği geliyor.

Bu iki cevabın ardından biraz farkla üçüncü sırada %14’lük oran ile “Kız/Erkek arkadaşım yok” seçeneği yer alırken onu %8 ile “Hiç arkadaşım yok” seçeneği takip ediyor ki umuyoruz bu seçenek sadece eğlence amacıyla bu kadar çok seçilmiştir.

Kısacası MK Okuru’nun hafta sonu dışarı çıkmak yerine evde oturup oyun oynamasının başlıca sebebi o dönem çıkan oyunların kalitesi. Eğer o dönem güzel bir oyun yelpazesi ortaya çıktıysa evden çıkmaya gerek yok. Ardından ise tamamen mali sebepler yer alıyor. Aslında ilk seçenek ile bağlantılı olan bu cevapta MK Okuru anlaşılan elindeki limitli parayı kaliteli oyunlara harcamayı yeğliyor.

Şimdi sıra geldi bir sonraki ankete.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu