Oyun Haberleri

EA’den Origin güncellemesi




EA Origin için hazırlanan büyük çapta güncellemenin detayları verildi. 9.0 versiyonlu güncelleme ilk olarak Origin’in betasına seçilmiş kullanıcılara özel olsa da, çok kısa bir süre sonra herkes için geçerli olacak. EA, bu güncellemede kullanıcıların geri dönüşlerinin anahtar rol oynadığını ve birçok özelliğin buna binaen eklendiğini bildirdi. İşte yenilikler:

-Origin’in, arkadaş listesinin ana ekranda bulunduğu versiyonlarının aksine, liste 9.0 da; oyun içinde ve dışında daha kolay konuşma yapabilmeyi sağlamak için portatif olacak.


-My Games (oyunlarım) kısmında yapılan yenileme en büyük değişikliklerden biri. İlk olarak, oyunların boyut görüntülerini yeniden boyutlandırabilmek için bir kaydırıcı eklendi. Böylelikle görüntüleri istediğiniz gibi büyük ve küçük hale getirebileceksiniz.


-Kullanıcıların isteklerine kulak verilerek, Origin In-Game’e bir saat eklendi. Bunu belirgin bir şekilde, sağ üst köşede görebileceksiniz.


-Son olarak, 9.0 ile birlikte origin, kullanıcılara daha akıcı bir performans sağlayacak ve kullanıcıların deneyimlerini geliştirecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu