Oyun Haberleri

Christian Allen’dan Takedown!

Christian Allen‘ı hepimiz tanıyoruz. Halo: Reach oyununun ünlü tasarımcısı kendisi. Oyun gündeminde ki gelişmelerde ise bu aralar konuşulan olay tamamen Christian Allen ile ilgili. Allen, üzerinde çalıştığı ve isimine henüz karar veremediği yeni proje için sonunda bir karara vardı. “Crowdsourced Hardcore Tactical Shooter” ismini bir türlü içine sindiremeyen Allen, sonunda projenin ismini “Takedown” olarak açıkladı.

Oyun Kickstarter’da yayınlandı, fakat ulaşılmak istenen 200.000 Dolar’ın yalnızca 70.000’ine ulaşılabilindi. Bağışta bulunanların sayısında iyiye doğru bir gelişme var, şu an 100.000 Dolar’a ulaşmak üzere. Fakat hala desteğe ihtiyaçları var gibi görünüyor.

Oyunun içeriğinden ve temasından bahsedecek olursak, tamamen taktiksel bir yapıdan oluşuyor. Allen kesinlikle “sinematik” yüklü FPS oyunlarından sıkıldığını, daha taktiksel ve oyuncuya dayalı bir oyun yapmak istediğini açıkladı. Battlefield ve Call of Duty serileri yerine daha çok Rainbow Six ve SWAT serileri gibi olacağını söyledi. Umuyoruz ki sonu SWAT gibi olmaz.

Takedown’un PC, PS3 ve Xbox360 için çıkması bekleniyor. Christian Allen’ın oyun için çektiği fragmanı buradan izleyebilirsiniz. Hafiften diğer FPS oyunlarına da dokundurma yapmıyor değil tabii.

  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu