Oyun Haberleri

Raziel ve Kain geri mi dönüyor?

Şu sıralar kendisinden merakla Tomb Raider reboot’unu beklediğimiz Crystal Dynamics yine bir efsanenin peşinden koşuyor.

VG247’de yazan bir habere göre -ki şu an için sadece dedikodu olarak gözüküyor- ünlü firma Legacy of Kain serisinin tümüne bir reboot yapmayı planlıyor.

VG247’ye söylenene göre firma şu anda Soul Reaver reboot’u üzerinde çalışıyormuş. Detaylar çok net olmamakla beraber, kaynaklar bu aksiyon vampir oyununun yeni bir sanat yönetimi ile tam olarak yeniden tasarlanacağını belirtiyor.

Projenin bu yıl içinde açıklanması bekleniyor. Bunun için de en uygun yerin E3 olduğu kanısı yaygın ancak kesin değil elbette.

Öte yandan bu yeni oyunun serinin neresinde yer alacağı da henüz belli değil. Raziel veya Kain’in başrolü alıp almayacağı da cevapsız sorular arasında. Hatırlayacak olursak Legacy of Kain’de Kain cinayete kurban gitmiş ve vampir olarak diriltilmiş bir kahramandı. İlk oyundaki amacımız ise suikastçımızı bulup öldürerek insan halimize geri dönmekti.

Blood Omen: Legacy of Kain’in 1996’da Play Station için çıkan devam oyununda ise Raziel’i yönetiyorduk.

Dedimiz gibi Crystal şu an için Tomb Raider üzerinde çalışıyor ve o oyun yıl sonunda bizlerle olacak, bakalım bu Legacy of Kain muhabbetinin sonu ne olacak?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu