Oyun Haberleri

Souls tarzı Final Fantasy oyununu Team Ninja yapıyormuş

Bir süre önce dedikoduları ortaya çıkan ve Souls türünde olacağı söylenen yeni Final Fantasy oyunu ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Daha önce Square Enix ve Playstation bağlantıları sebebiyle bazı haberlerin erkenden ortaya çıkmasına sebep olan “Navtra” kod adlı kullanıcı ortaya bir iddia atmış ve yeni bir Final Fantasy oyununun geliştirme aşamasında olduğunu belirtmişti. Üstelik bu oyunun Final Fantasy XVI ve Final Fantasy VII Remake Part II olmadığı, seriye gelecek bir yan oyun olacağı da söylenmişti. İşte ortaya bu oyunla ilgili yeni iddialar atıldı.

Yeni Final Fantasy oyununu Team Ninja yapıyor

E3 2021 fuarında duyurulacağı belirtilen bu yeni Final Fantasy oyununun Souls türünde olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Square Enix’in oyunun geliştirilmesi için Team Ninja ekibi ile anlaştığı ve oyunun Nioh serisi ile en iyi Souls tarzı oyunlardan birine imza atan bu ekibe teslim edildiği belirtiliyor. İki firma daha önce Dissidia Final Fantasy NT oyunu için bir araya gelmişti.

Final Fantasy Origin ismine sahip olacağı söylenen oyunun hikaye olarak ilk Final Fantasy oyununa bağlanacağı da gelen bilgiler arasında. Bu yeni oyunun da tıpkı FFVII Remake gibi en az bir yıl boyunca Playstation 5’e özel olarak kalacağı da ifade edilmiş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu