Oyun Haberleri

Pokemon kartı almak için birbirlerini ezdiler

Özellikle Amerika’da sık sık görmeye alıştığımız görüntülere bir yenisi daha eklendi. Daha önce eminim görmüşsünüzdür, özellikle Black Friday dönemi ya da özel indirim zamanlarında büyük bir izdiham ile karşılaşılabiliyor. Bu sefer yaşanan izdihamın sebebi ise ne televizyon ne de diğer elektronik ürünlerdeki indirim olmuş. Bu sefer olayın merkezinde yeniden stoklara giren Pokemon kartları var.

Pokemon kartı almak için birbirlerini ezdiler

Pokemon kartlarının fahiş fiyatlar ile satıldığına eminim daha önce şahit olmuşsunuzdur. 350 – 400 bin dolar civarında satılan nadir Pokemon kartları ile de karşılaşabiliyoruz. Tabi bu kartlara ulaşmak marketten almak kadar kolay değil. Bu işin satış ve şans unsurunun yanı sıra koleksiyon ve tutku yönü de oldukça fazla. İşte bir grup  Pokemon kart koleksiyoncusu yeni kartların gelmesi ile kıyasıya bir mücadeleye girmişler.

Amerika’nın en büyük market zincirlerinden biri olan Valmart, stoklarına yeni Pokemon kartları sokunca bu kartları almak isteyenler sabahın 7’sinde market önünde toplanmış ve kapıların açılması ile birlikte Black Friday’ı aratmayacak görüntülere vesile olmuşlar. Bigbcards30 isimli Twitter kullanıcısı tarafından paylaşılan bu görüntüye aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu