Oyun Haberleri

PS4 Özel oyunu Erica, PC’ye geliyor

Garip bir malikaneyi konu alan gerilim türündeki bir interaktif kurgu olan Erica, ilk kez 2019’da PS4 için özel olarak piyasaya çıkmıştı. Bazıları oyunu sıkıcı bulurken bazıları ise oldukça beğenmişti. Her iki durumda da hikayeye dair belirli kısımlar öne çıkıyor. Erica olarak babasının ölümü hakkındaki gerçeği bulmayı umduğu gizemli bir konağa gidiyoruz ve maceramız burada başlıyor. FMV türündeki oyunlar genelde büyük bütçelerle geliştirilir ve bu oyunun müzikleri de ünlü Austin Wintory of Journey tarafından sağlanıyor.

Erica şimdi de PC’ye geliyor

Flavourworks’un geliştirdiği bu oyun, 25 Mayıs’ta PC platformu için yayınlanacak. Steam üzerinde hali hazırda mağaza sayfası açılmış durumda. Aynı zamanda oyun bu yılın başlarında iOS için de piyasaya sürülmüştü. FMV türündeki oyunların fosil CD-ROM’lara hapsolmasının önüne geçilmeye çalışılıyor ve bu anlamda atılan adımlar oldukça başarılı.

Erica PC'ye geliyor

Seçimlerin hikayeye doğrudan etki ettiği ve böyle olması gereken Erica, 25 Mayıs 2021’de Steam üzerinde satışa sunulacak. Şimdilik herhangi bir fiyatlandırma yapılmamış ancak dilerseniz istek listenize ekleyebilirsiniz. Ayrıca oyunun fragmanını da hemen alt taraftan seyredebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu