Oyun Haberleri

Mass Effect’ten iki güzel haber

Dragon Age II’nin 1 milyon rakamını geçişini kutlamak amacıyla Bioware diğer bir klasik RPG’si Mass Effect 2’yi ücretsiz olarak yanında vermeye hazırlanıyor.

IGN’in yaptığı habere göre iki hafta gibi kısa bir süre içerisinde bir milyon barajını geçen oyun ilk oyundan daha hızlı sattı.

Bunun üzerine de hayranlarına  teşekkür amacı ile yapımcı firma Dragon Age 2’yi bugünden 30 Nisan’a kadar ki zaman aralığında alan kişilere Mass Effect 2’nin PC versiyonunu ücretsiz indirmek için bir kod verilecek.

Dahası Dragon Age 2’yi herhangi bir platform için alan kişiler de bu hediyeden yararlanabilecek. Ancak maalesef verilen kodlar sadece PC için geçerli olacak.

Öte yandan kitap yayıncısı Del Rey, Mass Effect Deception romanının yayımlanacağını duyurdu. Serinin dördüncü kitabı olan Deception William C Dietz tarafından yazıldı. En son StarCraft II hakkında Heaven’s Devils adlı romanı yazan Dietz oyunların romanını yapma konusunda oldukça etkili bir kişi.

Romanın hikayesi ilk kez ikinci roman olan Ascension’da karşımıza çıkan Gillian Grayson’ın etrafında gelişiyor. Deception’da Gillian kendisine yapılan bilimsel deneyler sonucunda edindiği güçlerinde ustalaşmaya başlıyor, ancak elbette özel güçler konusunda tek başına değil ve artık bir seçim yapmak zorunda. Ya insanlarla yaşayacak ya da kendilerini insanların üstünde gören süper güçlere sahip bir gruba bağlı kalacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu