Sinema/TV - Haberler

Marvel, Punisher ve Jessica Jones haklarını Netflix’ten geri aldı

Gelen haberlere göre Marvel uzun bir aranın ardından Punisher ve Jessica Jones haklarını da Netflix’ten geri aldı. Daha önce Daredevil, Luke Cage ve Iron Fist gibi karakterlerin haklarını geri alan Marvel, böylelikle Punisher dışında dizi projesi ile karşımıza çıkan tüm Defenders üyelerinin haklarını da geri almış oldu.

Marvel, Netflix’teki karakterlerinin haklarını geri aldı

[reklam=496]

Comicbook sitesinin haberine göre daha önce Daredevil, Luke Cage ve Iron Fist gibi karakter haklarını alan Marvel, yaptığı görüşmelerin ardından Netflix’te kalan diğer iki karakterin Live action haklarını da geri almış oldu. İki taraf arasındaki uzun yıllar süren anlaşma böylelikle sona ermiş oldu da diyebiliriz. Tabi bu geri alım sürecinin ardından mevcut yapımların Disney Plus servisi üzerinden yayınlanıp yayınlanmayacağı henüz belli değil. Daha da önemlisi Marvel bu karakterler için ilerleyen dönemlerde yeni projelere imza atacak mı, bu da büyük bir merak konusu diyebiliriz.

2019 yılında hatırlayacağınız gibi Netflix ard arda açıklamalar yapmış ve Marvel projelerini iptal etmeye başlamıştı. Özellikle Daredevil ve Punisher gibi övgü alan serilerin iptalinin hayranlarını üzdüğünü de söyleyebiliriz. Açıkçası olası bir yeniden çekilme durumunda en azından bu iki serinin olduğu gibi bırakılması bile hayranları mutlu edecektir. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu