Oyun Haberleri

Star Wars: Battlefront 3 yakında duyurulabilir

Söylentilere göre Star Wars: Battlefront 3 PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X / S ve PC platformları için yakında duyurulabilir. En azından son zamanlarda ortaya çıkan spekülasyonlar buna işaret ediyor. Söylentilerin ilk ortaya çıkışı iki Star Wars Battlefront 2 aktörünün yeni ve gizli bir proje üzerinde çalıştıklarını duyurmasıyla başladı. Bunun üzerine ise Reddit üzerinde paylaşılanlar oyunun geliştirme sürecine ışık tuttu diyebiliriz. 

Star Wars: Battlefront 3 için kesin olmamakla birlikte bir çıkış tarihi söylentisi bile dolanıyor

[reklam=496]

Öyle ki serinin yeni oyunuyla ilgili Reddit üzerinde paylaşılanlar oldukça iddialı. Bu söylentiler sırasında ise EA’in Battlefront 2’yi Epic Games Store üzerinde ücretsiz yapması ise cabası oldu. Bu hamlenin üzerine spekülasyonlar artarak birçok farklı ağızdan yeni oyun ile ilgili farklı cümleler duymaya başladık. Bu hafta ise sektörün en önde gelen isimlerinden Jeff Grubb, söylentilerin doğru olduğunu öne sürdü. Maalesef kendisi konuyla ilgili fazla detay aktarmadı ancak söylediklerine göre EA, Battlefront ve Jedi: Fallen Order oyunlarını devam ettirecek.

Reddit üzerinde paylaşılan gönderi ise oldukça iddialı ve kesin konuşuyormuş havası veriyor. Oyunun geliştirme sürecinde olduğunu, 2023’ün son çeyreğinde çıkmasının planlandığını söylüyor. Aynı zamanda yeni konsolların SSD teknolojisinden faydalanacağına da değinilmiş ve “20 Nisan için buraya bir hatırlatıcı ekleyin” gibisinden iddialı bir son içeriyor. Bunun dışında ise henüz EA ve DICE tarafından herhangi bir resmi duyuru yapılmadı. Star Wars: Battlefront 3, sadece markanın değeri sayesinde bile çıkabilecek bir oyun. Battlefront 2 çıktıktan sonra birçok farklı tartışma nedeniyle zor durumda kalsa da EA bir şekilde markayı kurtardı ve daha fazlası için oyuncularda heyecan yaratmayı başardı.

Bu arada hala almadıysanız Star Wars: Battlefront 2 Epic Games Store üzerinde 21 Ocak TSI 19:00’a kadar ücretsiz. Kütüphanenize eklediğiniz zaman dünyaya bir meteor çarpana ya da Epic Games Store ortalıktan kaybolana kadar oyun sizin olarak kalacak. Peki sizler Battlefront 3 hakkında çıkan bu söylentiler ve Reddit gönderisi hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu