Oyun Haberleri

Little Nightmares kısa bir süre için bedava oldu

Bandai Namco firması Little Nightmares 2 ile ilgili yeni gelişmelerin yanı sıra ilk oyunu deneyimlemeyen oyun severler için bir sürprize de imza attı. Öncelikle 11 Şubat 2021’de çıkacak olan Little Nightmares 2 demosunun Steam üzerinden yayınlandığı açıklandı. Yayınlanan demonun yanı sıra ilk oyunun kısa bir süre için bedava olduğu da açıklandı.

Little Nightmares 2 demosu yayınlandı

[reklam=496]

Öncelikle 2. oyundan bahsedelim. İlk oyunun izinden giden devam oyununda Mono isimli bir karakter hikayenin merkezinde yer alacak. İlk oyunda kontrol ettiğimiz Six isimli karakterin kaçışından bir süre sonrasına gideceğimiz oyunda iki karakterin bir araya gelmesine de tanıklık edeceğiz. Ayrıca devam oyununda farklı lokasyonlar bulunacak. Devam oyununda açık alanlar dışında okul, hastane ve Black Tower isimli bir kuleye de gideceğiz. Little Nightmare 2 demosuna buraya tıklayarak, oyunun yeni videosuna ise aşağıdan göz atabilirsiniz. 

Bandai Namco diğer taraftan Avrupa bölgesinde bulunan oyunculara ilk oyunu bedava olarak veriyor. 17 Aralık tarihine kadar ilk oyunu alırsanız kütüphanenize kalıcı olarak eklenecek. Bunun için Bandai namco sitesine üyelik ya da sosyal medya hesapları ile kayıt olmanız gerekmekte. Kayıt olduktan sonra oyunun Steam kodu veriliyor. İlk oyunu bedava olarak almak istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu