Oyun Haberleri

PS3 ve 360’ta KESİN indirim




ArsTechnica yine bir kaynaktan, geçmişte güvenirliği kendini göstermiş yeni bilgilerle donanmış olarak karşımızda. Malzemenin tek sistemle sınırlı kalmayan tabiatı, “köstebeğin” piyasadan bir kişi olması ihtimalini güçlendiriyor. Zira piyasadaki elemanlar lojistik sebeplerden dolayı fiyat indirimleri ve bundle planlarından herkesten önce bilgi sahibi olabiliyorlar.



Buna göre 80 GByte PS3’lerin stoğu sadece 60 gün kadar yetebilecek, sonrasında ise bariz artışla 160 GByte modeller (ABD’de) satışa sunulacak. Sony ayrıca güzün, uzun zamandır speküle edilen fiyat indirimiyle PS3’ün slim (ince) versiyonunu tanıtacak. Söylenti mayıs sonu, PSPgo’da içerden sızan (ve doğru olan) bilgilerle gün yüzüne çıkmıştı. O zaman bile üreticinin yeni PS3 modelini en erken ağustos veya eylülde tanıtacağı, E3’te yer almayacağı söyleniyordu.



Köstebek Xbox360’a da değindi: Microsoft, konsolunun Pro sürümünü (60 GByte sabit diskle) yavaş ve emin adımlarla piyasadan çekmek istiyormuş. Şimdiye kadarki stokları daha tutarlı eritmek için yakında Fable II ve Halo 3’lü bundle’lar gelecekmiş. Eylül başında da üretici Xbox 360 Elite’ın fiyatını düşürecek, bu da sonrasında Pro’nun yerini alacakmış.


KAYNAK 4players.de

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu